Dimensionsdetektiven 1 udkom i 1991. Historien om den københavnske privatdetektiv Clement Skunk-Petersen, der skal opklare mordet på sig selv (begået af ham selv!) i en kommunistisk domineret parallelverden, blev yderst positivt modtaget af både kritikere og læsere, og tegneren og forfatteren kastede sig ufortøvet ud i en fortsættelse.

Klik her for at læse mere om
1. maj mysteriet

Læs 1. maj mysteriet online

Read May Day Mystery online
(English version)

Dimensionsdetektiven 2, der foregår i en amerikaniseret parallelverden, hvor Clement må lægge sig i selen for at forhindre sin sekretær i at havne i den elektriske stol for firdobbelt politimord, udkom i 1993 og blev også positivt modtaget. Ligesom det første album blev det også udgivet i både Norge og Tyskland. For deres arbejde med de to første albums modtog Ole Comoll Christensen og Niels Søndergaard den fornemme Ping-pris.

Klik her for at læse mere om
Den anden præsident

Læs Den anden præsident online

Read Mermaid Mystery online
(English version)

Dimensionsdetektiven 3, hvori Clement i en verden, hvor aksemagterne vandt Den Anden Verdenskrig, får sin mobile dimensionstransformator stjålet af den italienske mafia og må alliere sig med den japanske yakuza og det tyske naziparti for at få den tilbage igen, udkom lørdag den 2. november 2001.

Klik her for at læse mere om
Det tredje øje

Se anmeldelser af albummet

Læs Det tredje øje online

Dimensionsdetektiven 4, hvis handling udspiller sig i en kitschdimension, hvor Pia Kjærsgaard er rigsforstander, og kongeparret hedder Sussi & Leo. Historien byder også på et gensyn med kommunistdimensionen fra Bind 1, som Clement og de to Pippier vover sig tilbage til for at lokke Clements ekskone til at udlevere koordinaterne til deres egen dimension. Det går naturligvis galt. Bind 4 udkom fredag den 9. april 2010.

Klik her for at læse mere om
Bunden af fjerde dimension

TitleVisions forside

Ole Comolls hjemmeside

Signering af Bunden af fjerde dimension
i Fantask 9/4-2010

Denne side redigeres af Niels Søndergaard og er senest blevet opdateret den 30. oktober 2000